„Arrabona Évszázadai” városismereti vetélkedő - döntő

A szórakoztató városismereti vetélkedő a 6–7. osztályos diákokat szólítja meg. Célja, hogy megismerjék, megszeressék, megbecsüljék a várost, büszkeségnek érezzék, hogy győriek lehetnek.

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr + Média szervezésében 7. alkalommal kerül megrendezésre az „Arrabona évszázadai” városismereti vetélkedő. Idén rekord számú diák nevezett, 52 csapatban összesen 208-an ismerhetik meg a következő fordulókban még jobban Győrt. Három részből áll a játékfolyam, mely 6-7. osztályos diákok százait mozgatja meg. Az elmúlt években nagy örömmel és lelkesedéssel vetették bele magukat a feladatok megoldásába. Remekül szerepeltek a totó fordulókban, a középdöntőn, és a legügyesebbek a döntőn. Sok ismerettel és szép ajándékokkal gazdagodtak.

A cél továbbra is az, hogy erősítse a gyermekekben a lakóhelyhez kötődést. A műemlékek, helyi szellemi, tárgyi, természeti értékeinek megbecsülésére, védelmére neveljen. Azokat játékos formában, szórakoztatva ismertesse meg és a különböző feladatok kapcsán olyan helyszínekre csábítsa a csapatokat, amelyek mellett a hétköznapokban csak egyszerűen elsétálunk.

A három részből álló játékfolyam során a legjobban teljesített csapatok küzdenek meg egymással a döntőben.

 

Időpont

2020.09.30. 11:002020.09.30. 14:00 

Helyszín

Megosztás

FACEBOOK

KAPCSOLAT

Oxygen Icon Box

9021 Győr, Baross Gábor út 21.

Oxygen Icon Box

+36 96 311 771

Oxygen Icon Box

gyor@tourinform.hu