Morphosa - Kiállítás

Hasonló gondolkodás, eltérő formai megjelenés jellemző a két művészi pályára. A különböző területekről induló képzőművészek a beton anyag használatában találkoznak. Mindkettőjükre jellemző a szabályszerűségek keresése a természet vizuális szerveződésében, és az ásványi-növényi formaképződés absztrakciójában.

Szilágyi Csilla szobrászati gondolatait elsősorban a beton és az üveg együttes használatával tudja megfogalmazni. A kiállításon a TRANSFUSE_02 új szobor sorozatát mutatja be nekünk. A tárgyai különleges fényjátékként is funkcionálnak. Mintázatuk a háromszög rács szerkesztési elvein alapul, a centrális kompozícióba organikusan ágyazódnak bele a kristály lencsék.

Mindák Gergely – Megkövült erdő

A sorozat hét különböző, de azonos logika szerint felépülő szoborból áll. A lehetőség szerint minél egyszerűbb szabályok alapján szerveződő geometrikus alapelemek összeillesztésével szervesnek ható, összetett, élő szervezetet idéző formavilág alakul ki. A szobrok faágszerű struktúrái természeti formák stilizálásából származnak.

 

A járványügyi helyzetre való tekintettel galériánk jelenleg megváltozott nyitvatartással, csütörtöktől vasárnapig, 10 és 17 óra között látogatható.

Időpont

2020.09.05. 16:002020.10.11. 17:00 

Helyszín

Megosztás

FACEBOOK

KAPCSOLAT

Oxygen Icon Box

9021 Győr, Baross Gábor út 21.

Oxygen Icon Box

+36 96 311 771

Oxygen Icon Box

gyor@tourinform.hu