14 Közelgő Esemény

Rendezés

Magyarország vezető borászai, meghatározó borvidékei képviseltetik magukat a négy napon, a borkultúra és a minőségi borfogyasztás népszerűsítésére. A gasztronómiai élményeket kulturális programok színesítik, melynek tetőpontja a nyárzáró megakoncert a Városház téren. A korábbi évek tematikájába illeszkedik az idei programsorozat is, melyből természetesen a borlovagrendek látványos felvonulása sem marad ki. A két téren összesen 60 faházat állítanak fel, a koncertek felváltva zajlanak a két helyszínen. Helyszín: Széchenyi tér, Dunakapu tér A programfüzet elérhető itt.    

Ha érdekel a természetes fényben és a fényképezőgéped vakujával (vagy rendszervakuval) történő portréfotózás egy különleges belső térben Ha van a fényképezőgépedhez vakud, de nem nálad van a lámpa kapcsoló, mert nem jöttök ki jól egymással, itt biztosan egymásra hangolódtok. Ha még kicsit bizonytalankodsz egy, egy kép elkészítésekor a beállításokban, az alanyaiddal végzett közös munkában. Ha mindezeket egy jó társaságban szeretnéd elsajátítani, fejleszteni, itt a helyed! Részletek és jelentkezés itt.

Most elkészítheted kedvenc belvárosi részlet fotóidat, vagy fénycsíkos képeidet! Jelentkezés: info@demerungstudio.eu GyőrCarddal a részvétel ingyenes!

0-3 éveseknek A kreativitás, a formaérzék és a figyelem fejlődésében hatalmas jelentősége van a kisgyermekkori zenei nevelésnek. A Ringató egy zenei központú művészeti nevelés, ahol nagy a hangsúly a testi érintésen is. Az érintés és a ritmikus hangadás a kisgyermek számára varázslat. Erre a varázslatra és fél óra közös játékra várja Gerbert Judit dallal, derűvel és szeretettel a legapróbbakat szüleikkel, nagyszüleikkel a Győri Pagonyba! Jelentkezés a helyszínen! Tel: 70/422-9345 E-mail: gyori@pagony.hu facebook.com/gyoripagony/

Vegyél részt Te is egy igazán egyedi és új futóversenyen! 10 különleges óriás felfújható akadályon kell keresztül futnod egy 5 km hosszú pályán! A legnagyobb akadály 42 méter hosszú! Mássz át .. Csússz le .. Bújj keresztül! Minden befutó egyedi érmet és emblémázott pólót kap a végén. Nevezni itt tudtok! A 10 fős csapat minden tagja 10% kedvezményt kap, míg a 20 fős csapat 20% ot. 15 év alatt 20% kedvezmény jár. A kedvezmények nem vonhatóak össze. Minden nevezőnek el kell érnie a 130 cm magasságot és a 8 évet be kell töltenie. 15 év alatti versenyzőknek kötelező felnőtt felügyelettel résztvenni a versenyen. Az adott felnőttnek is rendelkeznie kell nevezési jeggyel. Egy felnőtt maximum 3 db 15 évet be nem versenyzőt felügyelhet.

A Nemzetközi Sri Chinmoy Centerek győri csoportja intenzív hétvégi meditációs tanfolyamot szervez. Meditáció alapjaival ismerkedhetsz meg szombaton és vasárnap egy intenzív tanfolyamon. A meditáció segít a belső béke és boldogság elérésében. helyes légzés koncentráció meditáció vizualizációs gyakorlatok mester szerepe sport Időpont: Szeptember 7. szombat 10-12 óra, 15-17 óra Szeptember 8. vasárnap 10-12 óra, 15-17 óra A részvétel idíjtalan, de előzetes telefonos bejelentkezés szükséges 70/264-1872-es telefonszámon.

Ménfőcsanakon a szőlőművelés, borkészítés több évszázados hagyományra tekint vissza. A szüret kezdetét régen felvonulással és vidámsággal ünnepelték, ezt a hagyományt őrzi a rendezvény. Néptáncosok, huszárok, fúvószenészek, lovas kocsik vonulnak az utcákon, majd zenés-táncos szüreti hangulat, gyermekprogramok, finom ételek és helyi borok várják az érdeklődőket a Bezerédj-kastély udvarán. Sztárvendég: Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar

Szórakoztató rendezvény, amely a szüreti hagyományokra épül. Fellépnek a ház művészeti csoportjai.

Bősze Ádám előadása gyökeresen különbözik a megszokott stand up comedyktől: a szünet nélküli, bő egy órás produkció fanyar, gyakran szarkasztikus humorú, ám mindvégig kulturált, elsősorban a klasszikuszenei, tágabb értelemben a kultúrtörténetből válogatott sztorikból álló, közérthető, nem kizárólag a „keményvonalas” zenehallgatók által élvezhető stand up estet kap a közönség.

2019. szeptemberében tizenharmadik alkalommal indul a 7 alkalmas csoportos győri fotó tanfolyam, ami sok meglepetéssel és ajándékkal várja résztvevőit. Ha érdekel a fényképezés és szeretnél túllépni a teljesen automata beállításokon, de egyedül elveszel a gombok és különböző beállítások sűrűjében. Ha jobban szeretsz csapatban dolgozni, egy jó társaság jobban inspirál. Ha tudsz rá több időt szánni, egészen pontosan 7 egymást követő szombatot. Ha a színes ősz hozzád közelebb áll a fényképezéshez. Remek ajándéknak is, bármilyen alkalomra. Ahogyan az elmúlt években, idén is többen így válnak résztvevőivé ezeknek az alkalmaknak. Van lehetőség a csoportos alkalmak helyett egyéni foglalkozásokra is. Ha nem szeretnél csoportban dolgozni, vagy nem megfelelőek a hétvégi időpontok. Bővebb infó és jelentkezés: http://www.demerungstudio.eu/hun/fotosuligyor.html

Régóta szeretnél jó képeket készíteni, de ötleted sincsen, hogy mitől lesz olyan, ami olyan? Az Automata beállítások sokszor nem segítenek ebben? Ez a 6 óra azoknak a teljesen kezdőknek szól, akiknek már van fényképezőgépük, de nem sikerült még megismerniük igazán. Tóth Zoltán +36 30 975 4403 info@demerungstudio.eu www.demerungstudio.eu/hun/fotosuligyor.html