15 Közelgő Esemény

Rendezés

A foglalkozás vezetője: Albert Nóri szülésfelkészítő tréner, haptoterapeuta, dúla, pedagógus, KoroKan masszőr Regisztráció szükséges itt: doulanori@gmail.com  

AZ 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC ESEMÉNYEIRE ÉS HŐSEIRE EMLÉKEZŐ ÜNNEPSÉG 9:30: Városháza I. emeleti folyosója Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának vezetői koszorút helyeznek el Szigethy Attila emléktáblájánál. 10:00: Golgota-emlékmű – Bisinger sétány Koszorúzási ünnepség

  Ha érdekel az fényképezés és szereted az őszi táj és városképeket, de egyedül elveszel a gombok, a használati utasítás és a különböző beállítások sűrűjében. További részletek a Facebook-eseményben GyőrCarddal INGYENES!

  Újra megrendezzük a Népek Tánca – Népek Zenéje cím alatt futó, országos méretű versenyt, ahol minden korosztály számára, több kategóriában biztosítunk bemutatkozási és versenyzési lehetőséget a magyar és nemzetiségi kulturális értékeket őrző együtteseknek.

Az est főmérkőzésén Ivan Buchinger száll harcba a kirgizisztáni Kubanych Abdisalam ellen, de rajtuk kívül sok más már jól ismert és rutinos magyar harcos és szlovák lép a ketrec falai közé. Az eseményen a nézők 3 amatőr és 10 profi MMA mérkőzésen izgulhatnak. FIGHT CARD 13. Ivan Buchinger (SK)  (36-6-0) vs Kubanych Abdisalam (KGZ) (14-3-0)- 5 x 5min. 12. Melinda Fábián (HUN) (4-4-2) vs Karla Benitez (VEN)(16-13-1)- 3 x 5min. 11. László Sényei (HUN) (8-0-0) vs Roland Čambal (SK)  (14-7-1) 3 x 5min. 10. Krisztián Simon (SK) (5-1-0) vs TBA 3 x 5min. 9. Ádám Horváth (HUN) (8-4-0) vs Vojtech Garba (CZE) (5-3-0) 3 x 5min. 8. Martin Kálucz (HUN) (7-7-1) vs TBA 3 x 5min. 7. Michal Dobiás (SK) (7-8-0) vs Maksym Soroka (UKR) (13-14-0)  3 x 5min. 6. Gergely Csibi (HUN) (4-1-0) vs Jessy Chateauneuf (FRA) (2-1-0) 3 x 5min. 5.  Marián Nagy (1-3-0) vs TBA 4. Adam Porvaznik (SK) (0–0-0) vs Mehdi Kouider (FRA) 3 x 5min. 3. Arnold Nagy (SK) (4-0-0) vs Nikolasz Lukács (HUN) (6-2-0) 3 x 3min. 2. Dániel Konyári (SK) (2-0-0)  vs TBA 3 x 3min. 1. Ékes Bálint (HUN) (0-2-0) vs TBA 3 x 3min.

Ha érdekel a természetes fényben és a fényképezőgéped vakujával (vagy rendszervakuval) történő portréfotózás egy különleges belső térben. További részletek itt.

  A lelki támaszt, közösséget és élményekkel teli szabadidős programot keresőknek. Előzetes jelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségek egyikén: Tel.: 96/507-900/8575 E-mail: efi@petz.gyor.hu Helyszín: Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészségügyi Központ Szent Imre u. 41., III. emelet    

0-3 éveseknek A kreativitás, a formaérzék és a figyelem fejlődésében hatalmas jelentősége van a kisgyermekkori zenei nevelésnek. A Ringató egy zenei központú művészeti nevelés, ahol nagy a hangsúly a testi érintésen is. Az érintés és a ritmikus hangadás a kisgyermek számára varázslat. Erre a varázslatra és fél óra közös játékra várja Gerbert Judit dallal, derűvel és szeretettel a legapróbbakat szüleikkel, nagyszüleikkel a Győri Pagonyba! Jelentkezés a helyszínen! Tel: 70/422-9345 E-mail: gyori@pagony.hu facebook.com/gyoripagony/

Idén ősszel ötödjére indulunk el Felső-Ausztriába, hogy pár izgalmas napot eltöltsünk új képek készítésével ezen a csodálatos vidéken. Minden részlet kiderül a facebook-eseményből!

World Robot Olympiad™ (WRO™) egy nemzetközi robotépítési- és programozási verseny, amelynek célja, hogy a gyermekeket és fiatalokat közelebb hozza a természettudományos ismeretekhez, tantárgyakhoz, valamint ösztönözze őket a mérnöki, informatikai szakma választására. A versenyen 8-25 év közötti fiatalok vehetnek részt 4 kategóriában (Regular, Open, Football, Advanced Robotics Challenge) és 6 korosztályban. A WRO™ nemzetközi szinten 16. éve szervezi meg a tudomány, a technológia és az oktatásnak ezt a seregszemléjét. Ezzel egyesíti és segíti a fiatalokat a világ minden tájáról kreativitásuk és problémamegoldó készségük fejlesztésében az MTMI (Matematikai, Természettudományos, Műszaki és Informatikai) területén. Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország európai országként először nyerte el a XVI. World Robot Olympiad világverseny rendezésének jogát. 60 országból közel 3000 tehetséges versenyzőt fogunk vendégül látni. Látogass el november 8-10. között a győri Olimpiai Sportparkba és nézd meg a 8-25 év közötti fiatalok LEGO robot építési és programozási versenyének világdöntőjét!