8 Közelgő Esemény

Rendezés

Magyarország egyetlen EFFE Laureate díjas fesztiváljának szervezői, advent idején is nyitott ajtókkal és sok szeretettel várnak mindenkit, felekezeti hovatartozástól függetlenül Győr-Újváros templomaiba. A keresztény adventi szokások bemutatása és a hanuka közös megünneplése mellett színházi és koncertprogramok várják az érdeklődőket. Részletes program az ottemplom.hu oldalon, vagy letölthető innen pdf formátumban. Jegyek november 5-től kaphatók a tixa.hu-n és az Öt Templom Fesztiválközpontban (9025 Győr, Rát Mátyás tér 4., Nepomuki Szent János kápolna mellett), november 18-tól pedig a Baross G. úti Látogatóközpontban is.  

Az Advent Győrben varázslatos környezetben, különleges kulturális és gasztronómiai programkínálattal várja az érdeklődőket. A fesztivál ideje alatt Győr a fények városaként ejti ámulatba vendégeit. Az ünnepi kivilágítás részeként idén is lesz különleges fényfestés és homokanimáció a Széchenyi téren, felállítják mindannyiunk karácsonyfáját, újra szállítja gyerkőc utasait a kisvasút, kitárja lapjait az óriás mesekönyv, lesz korcsolyapálya és körhinta is, és természetesen a betlehem is a karácsony közeledtére emlékeztet. Megnyitó ünnepség: november 29. 17:00 – Széchenyi tér AZ ADVENTI PROGRAMFÜZET PDF FORMÁTUMBAN ELÉRHETŐ ITT. A TÉLI PROGRAMAJÁNLÓ FÜZET IS LETÖLTHETŐ IDE KATTINTVA.

Különleges fényfestés a Széchenyi tér épületein és adventi fényjáték a rendház falán Hétfőtől csütörtökig: 17:00, 18:00, 19:00, 20:00 órakor Pénteken és szombaton: 18:00, 19:00, 20:00; 21:00 órakor Vasárnap: 18:00, 20:00, 21:00 órakor    

  A FiveLive Acappella együttes története már több mint egy évtizedre nyúlik vissza. A zenekar tagjai más-más néven és számos izgalmas formációban dolgoztak már együtt. Repertoárjuk meglehetősen változatos: legyen szó pop-, jazz-, rock-, vagy épp népzenei átdolgozásokról, a csapat számos stílusban bizonyított már.

A műsorban a legismertebb és legnépszerűbb karácsonyi örökzöldek hangzanak majd el élőzenekari kísérettel.

A Győri Nemak-Dana ETO HC Műkorcsolya Szakosztálya előadásában