19 Közelgő Esemény

Rendezés

A hideg téli táj rengeteg szépséget rejt magában. A tél nem csak a karácsonyi időszak miatt olyan gyönyörű. Ki ne szeretne hóesésben sétálni, forralt bort vagy forrócsokit iszogatva felmelegedni és a természettel együtt kicsit megpihenni. Ha egy különleges téli képre vágysz, mely színes és vidám, de benne van a leghidegebb évszak nyugodtsága, akkor ezt a festményt meg kell festened! Akár párosan, akár egyedül, akár magadnak, akár ajándékba, ez csak jó választás lehet.

  Színezd ki velünk a napot, töltsd egy kellemes és nyugodt környezetben az estét! Buddha csodálatos példa arra, hogy az élet értelmét egy életen át megéri keresni. A teljes megvilágosulást mindenki máshogy éri el. Mi hiszünk benne, hogy a művészet, és azon belül a festészet elmélyít és ezáltal közelebb visz a lelki békéhez, a harmóniához. Gyere és fesd meg velünk Buddha egyik arcát, mely finom mosolyával nyugalmat kölcsönöz mindenkinek, aki csak ránéz!

Ezzel a festménnyel egy titkos téli kertbe nyerhetsz betekintést. A különleges nézőpont, igazán sejtelmessé teszi a festményt, ami vonzza a kíváncsi tekinteteket. A csörgedező patak és a mozdulatlan alvó táj nyugalma fog átjárni festés közben, de csak a kreativitásodra van bízva, hogy elbújt-e a képen egy erdei nyúl vagy pisze őzike. A festményt ha ajándékba adod, ha otthonodat fogja díszíteni, biztosan a helység dísze lesz. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Vonuljon el velünk pár órára a város zajától

A Föld északi és déli sarkánál a légkörbe behatoló töltött részecskék által keltett időleges fényjelenség, ez az aurora borealis azaz a sarki fény. Ha a te bakancslistádon is szerepel ennek a megfigyelése, vagy olyan szerencsés vagy, hogy már láttad is, gyere el hozzánk, hogy megalkothasd egy festményben is. Ráadásul fluoreszkáló festékkel készül a kép, így világítani fog a sötétben számodra. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Tea, Big Ben, királynő, piros telefonfülke, fekete taxi, Harry Potter, Dr. Who és Bridget Jones. Mi a közös bennük? Persze, hogy London! Számos művész otthona London, akiket folyamatosan megihlet a britt főváros hagyománytisztelő és modern egyvelege. A Tower híd a Temze felett magasodik és köti össze a kerületeket. Különlegessége, hogy középen, a két neogótikus torony között felnyílik, így segítve a hajóforgalmat. A XIX. század végén 8 éven keresztül épült híd sok mindenen ment keresztül. Most a Te képed örökíti meg ezt a miliőt, mely ugyan olyan időtállóan fogja otthonodat díszíteni, mint, ahogyan a híd is szolgálja a közlekedést. A fehérorosz származású Leonid Afremov képeit mindenki szereti, hiszen jótékony pszichológiai tulajdonságai mellett gyönyörűek is és igazán otthonossá varázsolnak bármilyen helyiséget. Fesd meg Londont és éld át a művészet csodáját! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Csatlakozz hozzánk és alkosd meg a saját vitorlásodat, ami otthonod dísze lesz! Leonid Afremov, orosz származású festő képei méltán népszerűek. Látványosak, színesek és mindig remek témákat dolgoz föl a művész. A naplementében álló vitorlás tökéletes nyugalmat és békét sugároz. Ezt a képet bátran ajánljuk kisebbeknek is (10 éves kortól), mert elkészítése könnyű, a végeredmény pedig igazán látványos, így nagy sikerélmény a kisebbek számára is! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

A tél legszebb részei közé tartozik az érintetlen hó és a gyönyörű táj. A rókák végtelenül játékos lények, ráadásul nagy fülükkel és lompos farkukkal elragadóak. A paszteles árnyalatok kedvelőinek ajánljuk ezt a festményt, ami nem csak egy gyerekszobát, de egy igazi skandináv stílusú otthont is remekül feldob. Akár ajándéknak, akár saját részre tökéletes, ha egy könnyen elkészíthető, játékos festményre vágsz! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

  Mindenki ábrándozott már róla, hogy téli hóesésben sétálgat Párizs utcáin, majd beül egy forró kávéra. Kinézve az ablakon az Eiffel torony tárul eléd. Ki ne szeretné ezt az élményt? Gyere és fesd meg velünk az orosz művész Dmitry Spiros Párizs télen című képét. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Az elefántok rendkívül titokzatos állatok. Nagyon sok érdekes tény, és legalább ugyanennyi tévhit kering róluk. Biztosan hallottad már, hogy az elefánt “nem felejt”. Ez valóban így van, emlékszik például arra, hogy melyik ember tett vele jót, és ki az, aki ártott neki. Emellett nagyon empatikusak, és mély családi kapcsolatokat tudnak kialakítani. Érzelmeiket látható módon képesek kifejezni. Fesd meg ezt a képet, amiről garantáltan a szeretet és összetartozás fog eszedbe jutni! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Próbálj ki egy új festési technikát. Alkoss újságpapírral, hiszen a művészetben nincsenek határok, se szabályok! Fess egyszerűen és látványosan, amit mindenki tátott szájjal fog nézni! Richard Burlet portréit Gustav Klimthez hasonlítják. Scarlet című különleges hangulatú képe a a nőiesség előtt hódol. Modern stílusa minden otthon remek kiegészítője, ráadásul élénk színei érdekessé és egyedivé varázsolják a hely miliőjét. Alkotásutca, színezd át a világot!   GyőrCarddal 30% kedvezmény!

A medúzák igazán érdekes vízi lények. Testük legnagyobb része víz, éppen ezért gyönyörűen és érdekesen úsznak, ami remek téma egy festménynek. A képet még az is különlegessé teszi, azon kívül, hogy te fogod elkészíteni, hogy fluoreszkáló festékkel készítjük el, így a sötétben világítani fog a festmény, ami teljesen egyedivé teszi a kész művet.   GyőrCarddal 30% kedvezmény!