17 Közelgő Esemény

Rendezés

Ha érdekel a természetes fényben és a fényképezőgéped vakujával (vagy rendszervakuval) történő portréfotózás egy különleges belső térben Ha van a fényképezőgépedhez vakud, de nem nálad van a lámpa kapcsoló, mert nem jöttök ki jól egymással, itt biztosan egymásra hangolódtok. Ha még kicsit bizonytalankodsz egy, egy kép elkészítésekor a beállításokban, az alanyaiddal végzett közös munkában. Ha mindezeket egy jó társaságban szeretnéd elsajátítani, fejleszteni, itt a helyed! Részletek és jelentkezés itt.

A medúzák igazán érdekes vízi lények. Testük legnagyobb része víz, éppen ezért gyönyörűen és érdekesen úsznak, ami remek téma egy festménynek. A képet még az is különlegessé teszi, azon kívül, hogy te fogod elkészíteni, hogy fluoreszkáló festékkel készítjük el, így a sötétben világítani fog a festmény, ami teljesen egyedivé teszi a kész művet. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Most elkészítheted kedvenc belvárosi részlet fotóidat, vagy fénycsíkos képeidet! Jelentkezés: info@demerungstudio.eu GyőrCarddal a részvétel ingyenes!

Fesd meg ezt a képet valódi homokkal díszítve, hogy megörökítsd magadnak a nyarat! A kép nem csak a kellemes emlékeket idézi fel neked az őszi esőzések és téli havazások közepette, hanem a homokkal való díszítése miatt teljesen élethűen melegíti fel a lelkedet a zord időjáráskor is. Ha te is a nyári évszakok szerelmese vagy, akkor ezt a képet meg kell festened! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Ez a kép a Van Gogh festő művész által készített “Csillagos éj” és a “Napraforgók” című képek inspirációjából született meg. Erőssége, hogy könnyen elkészíthető, mégis intenzív és látványos végeredményt ad. A hideg és meleg árnyalatok harmonikus keveredése teszi a képet a szemnek nyugtatóvá, így akár a hálószoba falán is kellemes hatást kelt. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Ismét Leonid Afremov orosz származású festő egyik képét hoztuk el Nektek! Különlegesen élénk és melegséget árasztó színekkel kelti életre ezt az erdei részletet a szarvasokkal. Gyere el hozzánk élményfestésünkre, ahol megelevenedik előttünk egy igazi őszi erdő titkos pillanata. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Gyermekláncfű, pitypang, pongyola, cserbőka, ki minek szólítja, de gyerekkorunk egyik kedvenc szórakozása volt. Kívántunk egyet, majd elfújtuk a pitypang magjait. Ez a kép nem egy sima festmény, hanem különleges módon fluoreszkáló festékkel készül, melynek köszönhetően a sötétben világít. A legizgalmasabb lakásdekorációdat most Te készítheted el magadnak, amitől mindenki ámulatba fog esni! Engedd, hogy száguldjon a fantáziád és hozz létre egy olyan maradandó festményt, amit soha nem hittél volna! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Richard Burlet Kék hölgye egyszerre klasszikus és modern. A művész munkáira nagy hatással volt Gustav Klimt. Színei látványosak és intenzívek, ami vonzza a tekintetet, bárhova is kerüljön. Izgalmas és látványos festés szivacsecsettel! Próbálj ki valami új technikát! Kezdd mondjuk ezzel, hiszen egyszerű, de különleges. Rendkívül látványos végeredménnyel! GyőrCarddal 30% kedvezmény!