4 Közelgő Esemény

Rendezés

  Színezd ki velünk a napot, töltsd egy kellemes és nyugodt környezetben az estét! Buddha csodálatos példa arra, hogy az élet értelmét egy életen át megéri keresni. A teljes megvilágosulást mindenki máshogy éri el. Mi hiszünk benne, hogy a művészet, és azon belül a festészet elmélyít és ezáltal közelebb visz a lelki békéhez, a harmóniához. Gyere és fesd meg velünk Buddha egyik arcát, mely finom mosolyával nyugalmat kölcsönöz mindenkinek, aki csak ránéz! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Ezzel a festménnyel egy titkos téli kertbe nyerhetsz betekintést. A különleges nézőpont, igazán sejtelmessé teszi a festményt, ami vonzza a kíváncsi tekinteteket. A csörgedező patak és a mozdulatlan alvó táj nyugalma fog átjárni festés közben, de csak a kreativitásodra van bízva, hogy elbújt-e a képen egy erdei nyúl vagy pisze őzike. A festményt ha ajándékba adod, ha otthonodat fogja díszíteni, biztosan a helység dísze lesz. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Ismerje meg Győrt a nőalakokon keresztül! Belvárosi sétánkat úgy vezetjük a hangulatos barokk műemlékek között, hogy a Nő kerül a középpontba. Számos érdekes történetet mesélünk a különböző korokból. Mit szerepel a programban? kb. 90 perces séta idegenvezetőnkkel, történetek nőkről Győr belvárosának látnivalói között barangolva meglepetés kávé és sütemény részvétel a “Nők a nagyvilágban” című beszélgetésen a Hotel Konferencia Borsos Termében 17 órai kezdettel (érkezés 16.30 órától) A részvételhez bejelentkezés szükséges: idegenvezetes.gyor@gmail.com , telefonon: 30/294 9174.   Vegyen részt a programon GyőrCarddal kedvezményesen!