18 Közelgő Esemény

Rendezés

  Ha érdekel az fényképezés és szereted az őszi táj és városképeket, de egyedül elveszel a gombok, a használati utasítás és a különböző beállítások sűrűjében. További részletek a Facebook-eseményben GyőrCarddal INGYENES!

Ez a kép a Van Gogh festő művész által készített “Csillagos éj” és a “Napraforgók” című képek inspirációjából született meg. Erőssége, hogy könnyen elkészíthető, mégis intenzív és látványos végeredményt ad. A hideg és meleg árnyalatok harmonikus keveredése teszi a képet a szemnek nyugtatóvá, így akár a hálószoba falán is kellemes hatást kelt. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Ha érdekel a természetes fényben és a fényképezőgéped vakujával (vagy rendszervakuval) történő portréfotózás egy különleges belső térben. További részletek itt.

Idén ősszel ötödjére indulunk el Felső-Ausztriába, hogy pár izgalmas napot eltöltsünk új képek készítésével ezen a csodálatos vidéken. Minden részlet kiderül a facebook-eseményből!

A Föld északi és déli sarkánál a légkörbe behatoló töltött részecskék által keltett időleges fényjelenség, ez az aurora borealis azaz a sarki fény. Ha a te bakancslistádon is szerepel ennek a megfigyelése, vagy olyan szerencsés vagy, hogy már láttad is, gyere el hozzánk, hogy megalkothasd egy festményen is. Ráadásul fluoreszkáló festékkel készül a kép, így világítani fog a sötétben számodra. GyőrCarddal 30% kedvezmény!