17 Közelgő Esemény

Rendezés

A hinduizmus elefántfejű istene Ganésa, akit a kezdetek és akadályok urának is tartanak. Gyakran emlegetik a jó szerencse, a siker és vállalkozások, a kereskedők isteneként is, aki képes egy induló üzlet, vagy egy utazás előtt elhárítani minden problémát. Ha a füstölő égetés és a jóga mellett nem csak a testedet, de az otthonod is harmóniába hoznád, akkor kapcsolódj ki nálunk 3 órára és feledkezz meg a mindennapi gondokról! Gyere és fesd meg velünk ezt a képet, hogy mindig szerencsét hozzon az életedben! Ajándékként is remek választás, nem csak spirituális ismerősöknek, hiszen visszafogott és harmonikus színeivel remek hangulatot kölcsönöznek bárki nappalijába! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Az oregoni Ann Nicholson saját bevallása szerint a színek szerelmese. Ezt mutatja a Yaquina Head-i világítoronyról festett képe. Mi pedig teljes mértékben egyet tudunk vele érteni, mind színeket , mind a festmény témáját illetően. Vigyél fényt a festményedbe és alkosd meg velünk ezt a csodás képet Te is! Egy színpompás kép, ami megállja a helyét bármely helyiségben és igazán otthonossá is varázsolja azt. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Ez a kép a Van Gogh festő művész által készített “Csillagos éj” és a “Napraforgók” című képek inspirációjából született meg. Erőssége, hogy könnyen elkészíthető, mégis intenzív és látványos végeredményt ad. A hideg és meleg árnyalatok harmonikus keveredése teszi a képet a szemnek nyugtatóvá, így akár a hálószoba falán is kellemes hatást kelt. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Ha érdekel a fényképezés és nem állnál meg fényképkészítés egyik legfontosabb fázisánál, a digitális utómunkánál. A 4 alkalomból álló tanfolyamhoz való részvételhez saját laptopra és Photoshopra van szükség! Jelentkezés június 25-ig. További részletek itt. 

Az impresszionizmus nagyja megsemmisítette több száz vízililiomos képét, a kritikusok ugyanis nem rajongtak értük, a festőt pedig kételyek gyötörték – állítja egy új életrajzi könyv. Garantáljuk, hogy Neked nem kell ugyanerre az útra jutnod. Vezetjük az ecsetvonásaidat, így garantáltan kihozzuk belőled a rejtett festőt! Claude Oscar Monet nevét mindenki ismeri és legalább egy festményt biztosan fel tud sorolni a művésztől. Impresszionista képei nagyon sok művészt ihlettek meg. A “Vizililiomok” sorozat egyik darabját, most nálunk magad is elkészítheted, miközben olyan érdekességeket tudhatsz meg, hogy Monet megvette a tavat azért, hogy nyugodtan és békésen tudja a festményeit megalkotni róla. Ha az igényes és klasszikus festményeket szereted, akkor foglalj helyet nálunk!   GyőrCarddal 30% kedvezmény!

A galaxis csodái mindenkit lenyűgöznek. Éjszaka a világító égbolton keresni a csillagképeket, vagy várni, hogy a Mars olyan közel legyen, hogy láthassuk szabad szemmel. De miért kéne lesni, ha meg is festheted magadnak? Ráadásul fluoreszkáló festékkel, hogy a sötétben világítson a saját nappalidban. Gyere el hozzánk egy űrutazásra, ami végén a legjobb szuvenírt viszed haza: az általad megfestett naprendszert! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

  A rózsás flamingó fajának talán legismertebb fajtája. A Föld déli féltekéjén őshonos madár gyönyörű színe és alakja nem véletlen lett kultikus. Nem csak a lakberendezésben és a divatban, hanem a művészetben is sok helyen feltűnnek. Színén túl az is különleges benne, hogy egy lábon állva fejét a testéhez szorítva alszik. Lena Navarro amerikai festőművésznek is több flamingó témájú képe van. Mindegyiket olajjal készíti, melyhez hasonló hatást érünk el óráinkon használt akrill festékkel is. Lena egy igazán kiegyensúlyozott és vidám személyiség, mely képein keresztül is tükröződik. Ez a festménye is pontosan ezért tökéletes dísze bármilyen otthonnak, mert egy vidám, színes, de visszafogott hangulatot áraszt magából. Ajándéknak is tökéletes, hiszen mi is lehetne tökéletesebb a kézzel és szeretettel készített egyedi meglepetésnél? GyőrCarddal 30% kedvezmény!

“Akár egy házról van szó, akár a csillagokról, akár a sivatagról: ami széppé teszi őket, az láthatatlan. “ Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című könyve gyerekek és felnőttek körében ismert és mindenki által elismert mű. Egy gyermek utazásának története, aki ártatlan szemével értetlenül figyeli a felnőttek világát. Hat bolygón tett látogatás tanítja meg a kis herceget, miképpen nem szabad élni. A Földön az első kissé keserű figyelmeztetést a kígyótól kapja, amikor magányosságról panaszkodik; Az emberek között is egyedül van az ember. A nagy titkot a rókától tudja meg, aki elárulja neki, hogy az élet értelme a szeretetben, a kapcsolatteremtésben rejlik. Fesd meg nálunk a Kisherceget és a Rókát, amiről mindig eszedbe jut majd az élet valódi értelme! GyőrCarddal 30% kedvezmény!  

Próbálj ki egy új festési technikát. Alkoss újságpapírral, hiszen a művészetben nincsenek határok, se szabályok! Fess egyszerűen és látványosan, amit mindenki tátott szájjal fog nézni! Richard Burlet portréit Gustav Klimthez hasonlítják. Scarlet című különleges hangulatú képe a a nőiesség előtt hódol. Modern stílusa minden otthon remek kiegészítője, ráadásul élénk színei érdekessé és egyedivé varázsolják a hely miliőjét. Alkotásutca, színezd át a világot!   GyőrCarddal 30% kedvezmény!