5 Közelgő Esemény

Rendezés

Csatlakozz hozzánk és alkosd meg a saját vitorlásodat, ami otthonod dísze lesz! Leonid Afremov, orosz származású festő képei méltán népszerűek. Látványosak, színesek és mindig remek témákat dolgoz föl a művész. A naplementében álló vitorlás tökéletes nyugalmat és békét sugároz. Ezt a képet bátran ajánljuk kisebbeknek is (10 éves kortól), mert elkészítése könnyű, a végeredmény pedig igazán látványos, így nagy sikerélmény a kisebbek számára is! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

2019. április 13-án 10 órától kitekintünk a Belvárosból és a külső városrészek közül Nádorváros értékeiből válogatunk “Nádorvárosi emlékek” címmel egyúj sétán. A városrész történetei, látnivalói sok érdekességet nyújthatnak. Fedezzék fel velünk ezen a kellemes sétán! A városnéző séta során látogatást teszünk a Nádorvárosi evangélikus templomban, a városrész történetével, múltjának érdekes helyszíneivel ismerkedünk, majd a programot a Szent Imre templom művészeti értékeinek bemutatásával zárjuk. Találkozás: Nádorvárosi evangélikus templom

  Színezd ki velünk a napot, töltsd egy kellemes és nyugodt környezetben az estét! Buddha csodálatos példa arra, hogy az élet értelmét egy életen át megéri keresni. A teljes megvilágosulást mindenki máshogy éri el. Mi hiszünk benne, hogy a művészet, és azon belül a festészet elmélyít és ezáltal közelebb visz a lelki békéhez, a harmóniához. Gyere és fesd meg velünk Buddha egyik arcát, mely finom mosolyával nyugalmat kölcsönöz mindenkinek, aki csak ránéz! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

  A győri Rába Quelle fürdő minden második szombaton  késő esti csobbanással, élményelemekkel, vízibárral és egyedi hangulatú szaunaszeánszokkal várja az érdeklődőket. További információ: www.rabaquelle.hu

Dmitry Spiros orosz származású impresszionista festőművész. Mint sokakat, őt is megérintette Párizs. Ha te is vágysz a francia fővárosba, vagy netán azon szerencsések közé tartozol, akik már jártak ott és szeretnéd feleleveníteni az emlékeket illetve megörökíteni azokat, egy festményen is, akkor gyere el hozzánk. Az Eiffel torony ikonikus alakja minden stílusú otthonba csempész egy kis bájt. GyőrCarddal 30% kedvezmény!