9 Közelgő Esemény

Rendezés

Foglalkozásvezető: Németh Rita gyöngyékszer készítő A szükséges alapanyagokat mindenki maga szerzi be a FB-oldalon lévő lista alapján! Előzetes jelentkezés szükséges!

Várjuk azokat a fiatalokat és felnőtteket, akiket érdekel a vasúti közlekedés, a terepasztalok építése és vezérlése. Kiegészítő tereptárgyak tervezése, építése és kivitelezése; modelljárművek javítása és karbantartása. Vezeti: Bulkai Lajos technika szakos tanár

A saját élettörténetünk alapján írott mese egyszerűen életre kel, és elkezdni önmagát írni… otthonunk tündérpalotává, a főnökünk hétfejű sárkánnyá, szerelmünk szabad madárrá változik és a legnagyobb kihívásaink izgalmas kalanddá válnak… és mindez különös módon visszahat a saját életünkre! Fedezd fel a szabad alkotás csodáját, és a benned élő művészt! A kreatív írás egy igazi teremtő folyamat, mely lelkesít, inspirál és új utakat mutathat meg számunkra. Itt nem az fontos, hogy mások mit gondolnak arról ami belőled spontán megszületik, hanem hogy szabadon kibontakozhass, mert ez az igazi művészet…. és az alkotásod valóban művészivé válik. A részvételhez nincs szükség semmilyen előképzettségre, gyakorlatra, nyelvtani vagy irodalmi ismeretekre. Itt egyedül Rád van szükség! Tarts velünk, és mozgásba lendül az Életed! Hozz magaddal íróeszközt és füzetet. A műhelyen laptop, tablet, okostelefon nem használható.

  Színezd ki velünk a napot, töltsd egy kellemes és nyugodt környezetben az estét! Buddha csodálatos példa arra, hogy az élet értelmét egy életen át megéri keresni. A teljes megvilágosulást mindenki máshogy éri el. Mi hiszünk benne, hogy a művészet, és azon belül a festészet elmélyít és ezáltal közelebb visz a lelki békéhez, a harmóniához. Gyere és fesd meg velünk Buddha egyik arcát, mely finom mosolyával nyugalmat kölcsönöz mindenkinek, aki csak ránéz! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Foglalkozás Garliczky Krisztával – Te tudod, hogy mit lát a környezeted? – Mi az amit szeretnél, hogy lássanak? – Lehet-e a két oldalt közelíteni egymáshoz? Ezeket a témákat fogjuk körbejárni, kibontani. A foglalkozáson művészetterápiás és drámapedagógiai eszközökkel is segítem a mélyebb megértést. Ezen a foglalkozáson a “saját élményen” és magatokon lesz a figyelem, kevésbé előadás jellegű dolog lesz. Vezeti: Albert Nóri – Szülésfelkészítő tréner, tanácsadó

Foglalkozásvezető: Simon Mária gyöngyékszer készítő A szükséges alapanyagokat mindenki maga szerzi be a FB-oldalon lévő lista alapján! Előzetes jelentkezés szükséges!

Ezzel a festménnyel egy titkos téli kertbe nyerhetsz betekintést. A különleges nézőpont, igazán sejtelmessé teszi a festményt, ami vonzza a kíváncsi tekinteteket. A csörgedező patak és a mozdulatlan alvó táj nyugalma fog átjárni festés közben, de csak a kreativitásodra van bízva, hogy elbújt-e a képen egy erdei nyúl vagy pisze őzike. A festményt ha ajándékba adod, ha otthonodat fogja díszíteni, biztosan a helység dísze lesz. GyőrCarddal 30% kedvezmény!