11 Közelgő Esemény

Rendezés

Lehetőség nyílik a korongolt mázas edények készítésére, mintázására.

Rómer Ház pincéjében összeülnek a könyveket szerető emberek, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, véleményüket. A minden hónap utolsó csütörtökén találkozó csapat havonta 1-2 közösen kiválsztott könyvet elolvas, és ezeket a következő alkalomkor boncolgatja. Illetve egyéb könyvekhez kapcsolódó témákat is érintünk a kötetlen beszélgetések során. Folyamatos becsatlakozási lehetőség van a foglalkozásokra. Vezeti: Mosonyi Melinda Az esemény nyitott, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékodat a romer.konyvklub@gmail.com e-mail címre jelezd felénk. A programra bárki becsatlakozhat, nemtől és kortól függetlenül, 15 fő erejéig. Részletek a Rómer Ház facebook-oldalán. A részvétel ingyenes!

Ezen a napon a rekeszezést lehet megismerni és gyakorolni. Oktatóink: – Marosi Istvánné Kati kézműves oktató – Mile-Tóth Judit ötvös iparművész – Tahiné Herczeg Zsuzsa rajztanár Alkalmanként 3 ékszer készíthető. A gyakorlattal rendelkezők egyéni igény szerint alkothatnak.

Papírhajtogatást kedvelő felnőtteknek és középiskolásoknak. Lehetőséget biztosítunk új modellek tanulására, ötletek, kiadványok, könyvek cseréjére, papírból készíthető hasznos tárgyak és dekorációk készítésére.

„Aki érezte már egyszer is az ázó fűzfavessző illatát, abban örökké él a vágy, hogy kosarat kössön belőle.” Kezdők és haladók is elmélyedhetnek a kosárfonás rejtelmes világában. 14 éves kortól várjuk a jelentkezőket. Vezetik: Judák Ambrus kosárfonó mester, Pokorádi Ágnes kosárfonó, Takács László kosárfonó Anyagköltség (1.500 Ft/kg) Előzetes jelentkezés szükséges!

ÉKSZERKÉSZÍTŐ TŰZZOMÁNC WORKSHOP