6 Közelgő Esemény

Rendezés

  Nincsen karácsony mézeskalács nélkül! Az ünnepi varázs megteremtéséhez elengedhetetlenek ezek a puha, édes és dekoratív kis sütemények. De mitől lesznek igazán puhák? Mitől lesz igazán karácsonyt idéző az ízük? És hogyan dekorálhatjuk ki őket? Gyere el tanfolyamunkra, és alapozd meg nálunk az ünnepi készülődést egy hangulatos sütögetéssel! Mindenben segítünk, hogy idén a Te mézeskalácsod legyen a család kedvence!

Wéber Andi ezúttal egy különleges meglepetéssel készült Nektek! Andi ismét megtanítja az akvarellfestés alapjait, majd ezután egy jegyzetfüzetet dekoráltok ki közösen. A saját kézzel készített jegyzetfüzet tökéletes ajándék lehet karácsonyra, vagy magadat is meglepheted vele, hogy legyen mibe felírni a jövő évi teendőket! Andi munkáit megtekintheted a youtube csatornáján is: https://www.youtube.com/watch?v=2Xr74hklXtk&t=263s Az eredmény és a jókedv garantált! A részvételi díj tartalmazza: kávé, tea, üdítő, rágcsálnivaló az általad elkészített festményt képkeretet, amelyben hazaviheted a festményt Ha egy igazi élményfestésre vágysz, mindenképp jelentkezz! A kurzust csak 4 fő felett tudjuk megtartani, így kérlek feltétlen jelezd írásban részvételi szándékodat még 2 nappal a kurzus előtt. Várunk szeretettel!

  A szükséges alapanyagokat mindenki maga szerezze be a FB-oldalon lévő lista alapján! Előzetes jelentkezés szükséges!

Legyél az elsők között, aki elkészíti az eddigi legjobb esti városképeit Győr adventi belvárosáról. 🎁 Minden résztvevőnek ajándék melegítővel: forró itallal, velős pirítóssal és természetesen remek képekkel! Jelentkezés: info@demerungstudio.eu GyőrCarddal a részvétel ingyenes!

2020. márciusában indul a 7 alkalmas csoportos győri fotó tanfolyam, ami sok meglepetéssel és ajándékkal várja résztvevőit. Ha érdekel a fényképezés és szeretnél túllépni a teljesen automata beállításokon, de egyedül elveszel a gombok és különböző beállítások sűrűjében. Ha jobban szeretsz csapatban dolgozni, egy jó társaság jobban inspirál. Ha tudsz rá több időt szánni, egészen pontosan 7 egymást követő szombatot. Ha a színes ősz hozzád közelebb áll a fényképezéshez. Remek ajándéknak is, bármilyen alkalomra. Ahogyan az elmúlt években, idén is többen így válnak résztvevőivé ezeknek az alkalmaknak. Van lehetőség a csoportos alkalmak helyett egyéni foglalkozásokra is. Ha nem szeretnél csoportban dolgozni, vagy nem megfelelőek a hétvégi időpontok. Bővebb infó és jelentkezés: http://www.demerungstudio.eu/hun/fotosuligyor.html