6 Közelgő Esemény

Rendezés

Győr ismét rangos nemzetközi judoverseny helyszínéül szolgál. AzU23-as Európa-Bajnokság helyszíne idén az Audi Aréna Győr. Szervező: Magyar Judo Szövetség

Világranglista pontot adó nemzetközi verseny. A legjobb magyar játékosok mellett a világ élvonalából is érkeznek versenyzők. A 23. helyezett osztrák Nico Langmann és honfitársa, a nemzetközi tornagyőzelmek számában csúcstartó Martin Legner mellett még 13 ország összesen 38 játékosa lesz Győr vendége négy napon keresztül.

Idén már az EYOF fő helyszíneként debütált Olimpiai Sportparkban rendezik meg a Mesterfokú Magyar Tornászbajnokságot. Az érdeklődők hazánk legjobb tornászait csodálhatják meg. A belépés ingyenes!

Ismét Győrben ír sporttörténelmet a magyar judosport: az egyetlen eddig „hiányzó” korosztályos nemzetközi versenysorozatban rangos eseménynek ad otthont a második ifjúsági Európa-kupa viadallal.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régiója több mint húsz éve rendezi meg az ország egyik legnagyobb fogyatékkal élő emberek számára szervezett sportnapját. Idén a második alkalommal ad otthont az eseménynek az Olimpiai Sportpark. Dr. Báthy Andrásné elmondta, a sérült fiatalok számára nagyon fontos ez az esemény, melyre hónapokig készülnek. „Ezen a napon együtt vannak és együtt küzdenek. Emellett találkozhatnak régi ismerősökkel, születtek barátságok, és ami nagyon nagy élmény számukra, hogy együtt versenyezhetnek olimpikonokkal, világbajnokokkal. Mindezt elviszik magukkal haza, és már holnap elkezdenek készülni a jövő évi sportnapra.”