4 Közelgő Esemény

Rendezés

A Játékszín vendégjátéka a Nyári Szabadtéri Színházi előadások alkalmából Győrben Szereplők: Zsurzs Kati Tóth Enikő Történik napjainkban egy budai lakásban, egy esős őszi délután… Majd télen, tavasszal, nyáron… Az első jelenetben két nő érkezik zajosan, ázottan. Csinos hölgyek: divatos ballonban az egyik, elegáns kabátban a másik. Az egyik szüntelen beszél a mobilján, kezében tömött cekker, aminek egyik szeme belegabalyodott a másik kabátgombjába, ezért őt szinte maga után húzza a szobába… Dramaturg: Lőkös Ildikó Díszlet: Krisztovics Sándor Jelmez: Fekete Györgyi Rendezőasszisztens, ügyelő: Petyi János / Varga Miklós Rendező: Cseh Judit Az előadás hossza 1 óra 30 perc, szünet nélkül. Jegyek kaphatók a Látogatóközpontban és a tixa.hu-n

Titkok és érzések Cserháti Zsuzsa dalaival, 2 felvonásban A Turay Ida Színház vendégjátéka a Nyári Szabadtéri Színházi előadások Győrben Szereplők: Heni: Fehér Adrienn Liza: Hevesi-Tóth Evelin Picur: Lovas Emília Zongorista: Szakács István Rendező: Szurdi Miklós Önöknek mi jut eszébe Cserháti Zsuzsáról? Na? Van, aki szerényen lehajtja fejét, van, aki zavartan mosolyog, köhint, de mindannyiukon átsuhan valami. Egy dalfoszlány, egy érzés, egy hangulat, esetleg egy történetecske, amit olvastak vagy hallottak róla. Titokzatos színésznő készülődik koncertjére a színházi öltözőben. Nehéz pálya, nehéz magánélet, de ő tudja, hogy mindig van kiút, csak minden helyzetből tudni kell felállni. Titkok és érzések. A Nő, aki színpadra lép és beszél róla! Jegyek kaphatók a Látogatóközpontban és a tixa.hu-n.

Nyári Szabadtéri Színházi Film-történet Szereplők: Kálloy Molnár Péter       Rudolf Péter Szerző | Marie Jones Fordította | Kálloy Molnár Péter A Kövek a zsebben egy forgatás kulisszái mögé kalauzol minket: egy amerikai film készítésének kellős közepén találjuk magunkat Írországban. A fergeteges folytatást a két főszereplő, esetünkben két statiszta biztosítja, akik úgy mesélik el a történetet, hogy a forgatáson megforduló összes karaktert (férfit és nőt válogatás és kegyelem nélkül) maguk keltik életre. A percenként, néha másodpercenként átváltozó szereplők sokat elárulnak a kis emberek sorsáról a nagyvilágban – humor, tragédia, komédia és rengeteg improvizáció. A két bravúrszerepet két bravúrszínész, Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter alakítja. Jegyek kaphatók a Látogatóközpontban és a tixa.hu-n.