3 Közelgő Esemény

Rendezés

  Ha érdekel az fényképezés és szereted az őszi táj és városképeket, de egyedül elveszel a gombok, a használati utasítás és a különböző beállítások sűrűjében. További részletek a Facebook-eseményben GyőrCarddal INGYENES!

III. Design Hét Győr keretein belül ingyenes városnéző séta indul az Apátúr- háztól. A sétát vezeti: Csobayné Pintér Éva a  GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetője Találkozás: Magyar Ispita, Nefelejcs köz 3.   Regisztráció szükséges itt.

Indulás: a Rát Mátyás téri Nepomuki Szent János kápolnától A vezetett túra az Öt Templom Fesztivál helyszínein, az öt templomon keresztül mutatja be az európai zsidó-keresztény kultúra hagyományait és értékeit. Megismertetve a résztvevőkkel az egyes vallások hitéleti sajátosságait, azok építészeti vetületeit, Győr-Újváros példáján mutatva be a békés, termékeny együttélés lehetőségét. A túrát vezeti: Székely Zoltán művészettörténész A maximális csoportlétszám 30 fő, ezért előzetes bejelentkezés és jegyvásárlás szükséges. Jegyek kaphatók a Látogatóközpontban és a tixa.hu-n