29 Közelgő Esemény

Rendezés

Műsor: M. Ravel: La Valse M. Bruch: I. (g-moll) hegedűverseny, op. 26 M. Ravel: Tzigane R. Strauss: Rózsalovag – szvit, op. 59 Zenél: Nemzeti Filharmonikus Zenekar Vezényel: Hamar Zsolt Közreműködik:Szabadi Vilmos – hegedű

Fergeteges Elektronikus Fesztivál Győr elektronikus zenei fesztiválja, a legjobb hazai DJ-kkel és külföldi sztárfellépővel Az esemény korhatáros! 16 év alatt nem látogatható!  

  Újra megrendezzük a Népek Tánca – Népek Zenéje cím alatt futó, országos méretű versenyt, ahol minden korosztály számára, több kategóriában biztosítunk bemutatkozási és versenyzési lehetőséget a magyar és nemzetiségi kulturális értékeket őrző együtteseknek.

Márta Alex szerzői estje Márta Alex (ByeAlex) szerzői estje, Demkó Mátyás klasszikus zongoraművész és Friderikusz Péter csellista kíséretében. ByeAlex, Slepp, Senkise és egyéb olyan dalok hallhatók majd, amelyekhez Alexnek meghatározó köze volt (van) a múltban/jelenben!

2019. október 26-án visszatértünk Hozzátok Győrbe, hogy átmulassunk Veletek egy éjszakát jó pár sör és szabolcsi almapálinka kíséretében. Már nagyon hiányoztok nekünk! Üdv: ALVIN ÉS A MÓKUSOK

Bereczki Zoltán akusziktus koncertje Közreműködik: Balog László Bubenyák Zoltán Kiss Enikő

  Műsor: Válogatás Th. Tomkins, J. S. Bach, W. A. Mozart, F. Mendelssohn-Bartholdy, Sz. Rahmanyinov, Liszt F., Kodály Z., Szokolay S. műveiből Néger spirituálék Művészeti vezető: Dobra János Közreműködik: Mészáros Zsolt Máté – orgona A Budapesti Tomkins Énekegyüttes évszázadok kóruszenéjéből ad színes válogatást az Istvánffy-bérlet nyitóhangversenyén: az angol reneszánsz, a barokk, a klasszika és a romantika zeneszerzői mellett a 19. és a 20. század reprezentáns magyar mestereinek művei szólalnak meg az Evangélikus Öregtemplom falai között. A koncertet néger spirituálék hangulatos feldolgozásával zárja a Dobra János művészeti vezetésével működő, nagy múltú kamarakórus.

  Tony Pusztai–Orbán György–Stummer Márton koncert Facebook-esemény

Flesch Károly hangversenybérlet