Utoljára az általános iskolában fogtál ecsetet?

Nehezen boldogulsz egy pálcika ember elkészítésével is?

Netán az ügyes ecsetforgatók táborát erősíted, de Van Goghgal azért már nem mernél pemzli-próbát tenni?

Mindegy melyik csapathoz tartozol, ott a helyed az Alkotásutca Kreatív élményfestés programjain!

3 órás teljes kikapcsolódás vár rád, ha ellátogatsz óráikra! Válaszd ki kedvenc képed és fesd meg a festőtanárok segítségével!

Csak magadat hozd!

A festéshez szükséges összes eszközt az Alkotásutca biztosítja számodra!

Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és – a mosógép-kímélés jegyében – kötényt is.

Sőt, azt is megtanulhatod, hogyan kell összehúzott szemmel a képre sandítani, hogy úgy tűnjön, mintha Leonardo reinkarnációja lennél.

Végeredményként egy olyan képpel távozol, amely nem csak a Te otthonod dísze lehet, hanem akár szívből jövő, személyes ajándék is szeretteidnek!

GyőrCardra 30% kedvezmény!

12 Közelgő Esemény

Rendezés

A hinduizmus elefántfejű istene Ganésa, akit a kezdetek és akadályok urának is tartanak. Gyakran emlegetik a jó szerencse, a siker és vállalkozások, a kereskedők isteneként is, aki képes egy induló üzlet, vagy egy utazás előtt elhárítani minden problémát. Ha a füstölő égetés és a jóga mellett nem csak a testedet, de az otthonod is harmóniába hoznád, akkor kapcsolódj ki nálunk 3 órára és feledkezz meg a mindennapi gondokról! Gyere és fesd meg velünk ezt a képet, hogy mindig szerencsét hozzon az életedben! Ajándékként is remek választás, nem csak spirituális ismerősöknek, hiszen visszafogott és harmonikus színeivel remek hangulatot kölcsönöznek bárki nappalijába! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Az oregoni Ann Nicholson saját bevallása szerint a színek szerelmese. Ezt mutatja a Yaquina Head-i világítoronyról festett képe. Mi pedig teljes mértékben egyet tudunk vele érteni, mind színeket , mind a festmény témáját illetően. Vigyél fényt a festményedbe és alkosd meg velünk ezt a csodás képet Te is! Egy színpompás kép, ami megállja a helyét bármely helyiségben és igazán otthonossá is varázsolja azt. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Ez a kép a Van Gogh festő művész által készített “Csillagos éj” és a “Napraforgók” című képek inspirációjából született meg. Erőssége, hogy könnyen elkészíthető, mégis intenzív és látványos végeredményt ad. A hideg és meleg árnyalatok harmonikus keveredése teszi a képet a szemnek nyugtatóvá, így akár a hálószoba falán is kellemes hatást kelt. GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Beolvasás…