Utoljára az általános iskolában fogtál ecsetet?

Nehezen boldogulsz egy pálcika ember elkészítésével is?

Netán az ügyes ecsetforgatók táborát erősíted, de Van Goghgal azért már nem mernél pemzli-próbát tenni?

Mindegy melyik csapathoz tartozol, ott a helyed az Alkotásutca Kreatív élményfestés programjain!

3 órás teljes kikapcsolódás vár rád, ha ellátogatsz óráikra! Válaszd ki kedvenc képed és fesd meg a festőtanárok segítségével!

Csak magadat hozd!

A festéshez szükséges összes eszközt az Alkotásutca biztosítja számodra!

Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és – a mosógép-kímélés jegyében – kötényt is.

Sőt, azt is megtanulhatod, hogyan kell összehúzott szemmel a képre sandítani, hogy úgy tűnjön, mintha Leonardo reinkarnációja lennél.

Végeredményként egy olyan képpel távozol, amely nem csak a Te otthonod dísze lehet, hanem akár szívből jövő, személyes ajándék is szeretteidnek!

GyőrCardra 30% kedvezmény!

3 Közelgő Esemény

Rendezés

Sarki fény akkor keletkezik, amikor a napszél annyira felkavarja a magnetoszférát, hogy töltött részecskék hatolnak be a napszélből és a magnetoszférából a felső légkörbe, a Föld mágneses mezejének vonzására, ahol energiájuk egy részét átadják a légkörnek. Hogy micsoda?! De hisz mindenki tudja, hogy nem kell más a Sarki fény keletkezéséhez csak vászon, ecset, festék… ja, és természetesen Te! Valóban gyönyörű látvány lehet élőben ez a természeti csoda, de ha szeretnéd nap mint nap testközelből megcsodálni, akkor látogass el hozzánk és fesd meg saját Aurora Borealis-od! Garantáltan otthonod legegyedibb kiegészítője lesz! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Gyermekláncfű, pitypang, pongyola, cserbőka, ki minek szólítja, de gyerekkorunk egyik kedvenc szórakozása volt. Kívántunk egyet, majd elfújtuk a pitypang magjait. Ez a kép nem egy sima festmény, hanem különleges módon fluoreszkáló festékkel készül, melynek köszönhetően a sötétben világít. A legizgalmasabb lakásdekorációdat most Te készítheted el magadnak, amitől mindenki ámulatba fog esni! Engedd, hogy száguldjon a fantáziád és hozz létre egy olyan maradandó festményt, amit soha nem hittél volna! GyőrCarddal 30% kedvezmény!

Beolvasás…