A Generációk Háza nevében is hordozza, hogy minden korosztály, a család apraja-nagyja számára nyújt érdekes elfoglaltságot. Számos szakkör, alkotócsoport várja az érdeklődő gyerekeket, fiatalokat, felnőtteket, nyugdíjasokat egyaránt. A Generációk Házában működnek állandó csoportok, otthonra lelnek hétvégi és szünidei programok, kiállítások, táborok, vetélkedők, tanfolyamok, művészeti fesztiválok, valamint rendhagyó órák, előadássorozatok, a magyar néphagyományok ápolását szolgáló események is.

2 Közelgő Esemény

Rendezés

A Fényfogók Fotós Műhelyben folyó munkába ad betekintést a kiállítás, mely a Generációk Háza nyitvatartási idejében szabadon megtekinthető.

A Nemzetközi Sri Chinmoy Centerek győri csoportja intenzív hétvégi meditációs tanfolyamot szervez. Meditáció alapjaival ismerkedhetsz meg szombaton és vasárnap egy intenzív tanfolyamon. A meditáció segít a belső béke és boldogság elérésében. helyes légzés koncentráció meditáció vizualizációs gyakorlatok mester szerepe sport Időpont: Szeptember 7. szombat 10-12 óra, 15-17 óra Szeptember 8. vasárnap 10-12 óra, 15-17 óra A részvétel idíjtalan, de előzetes telefonos bejelentkezés szükséges 70/264-1872-es telefonszámon.

Hétfő

8-20

Kedd

8-20

Szerda

8-20

Csütörtök

8-20

Péntek

8-20

Szombat

9-13

Vasárnap

zárva