Az Aqua Sportközpont közvetlen közelségében elhelyezkedő Olimpiai Sportpark az XIV. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál idejére készült el, a torna, a judo, a tenisz és az atlétika sportágaknak szolgált helyszínéül az esemény alatt.

A 8 hektáros területen elterülő sportpark komplexitását mutatja, hogy 4 nagy sportcsarnokot foglal magában: egy multicsarnokot, egy tornacsarnokot, egy judo és egy birkózócsarnokot. Ezeken kívül még található a létesítményben egy gyakorló és egy nagy atlétikapálya, egy futó folyosó, továbbá 4 beltéri és 5 kültéri teniszpálya. A létesítmény további fejlesztéseken esett át az EYOF óta és várja szeretettel a sportszövetségeket, edzőtáborokat és természetesen a sportolni vágyó győri lakosokat.

5 Közelgő Esemény

Rendezés

Második alkalommal ünnepeljük sportolóink sikereit a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata szervezésében megrendezett nagyszabású Győri Sportbálon, melynek helyszíne ismét az Olimpiai Sportpark lesz. Fővédnök: Borkai Zsolt polgármester Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila Sztárvendég: Emilia A zenét Bebe és Bársony Bálint vezetésével a Star Jam Band biztosítja. Ültetés: Jegyek 10 fős asztalonként válthatóak. Egyéni jegyek korlátozott számban elérhetőek. Jegyvásárlás és jegyinformáció: A belépőjegy ára 25.000 Ft/fő. A jegyek nem visszaválthatók.  A jegyár tartalmazza a vacsora és a welcome drink költségét, a további italfogyasztást nem. Ültetés 10 fős asztaloknál. Jegyek asztalonként válthatók, illetve korlátozott számban az előre kijelölt asztaloknál lehetőség van egyéni jegyek váltására is. Asztalfoglalás: hétfőtől péntekig a sportbal@gyorprojekt.hu email-címen Az ülésrend megtekinthető itt. Egyéni helyek foglalása (korlátozott mennyiségben, előre meghatározott asztaloknál) Látogatóközpont / Tourinform nyitvatartási időben: Nyitvatartás advent idején: H-Sz: 9-18, V: 9-14 December 27-től: H-P: 9-17; Szo: 9-14 A lefoglalt és kifizetett jegyek 2019. január 28-tól a Látogatóközpontban nyitvatartási időben vehetőek át.

2018 után ismét bekerült a Nemzetközi Birkózószövetség világranglista-pontot adó Grand Prix-versenyei közé a kötöttfogású Magyar Nagydíj.