3 Közelgő Esemény

Rendezés

FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és -programozó verseny regionális fordulója A különleges hangulatú robotverseny a nagyközönség számára is rengeteg látványosságot tartogat! Ezen a napon minden a robotika körül forog! A látogatók megismerkedhetnek egy kollaboratív ipari robottal, valamint kipróbálhatják az újonnan nyílt MobilITy-Győr digitális élményközpont attrakcióit. A Mobilis látogatói maguk is építhetnek és programozhatnak robotokat, találkozhatnak humanoidokkal, bepillantást nyerhetnek a 3D modellezés világába, sőt, akár a virtuális valósággal és a kiterjesztett valósággal is találkozhatnak az élményközpont programján.

Fellépők: VILÁGSZTÁR : ALICE DeeJay Hazai Sztárvendégek: ÁMOKFUTÓK GROOVEHOUSE Mr RICK UFO Együttes DJ SZATMÁRI & JUCUS HAPPY GANG SPLASH BETTY LOVE DJ NÁKSI Ex SOHO PARTY = Betty Love + Dj Náksi Attila Jegyek kaphatók a Baross Gábor úti Látogatóközpontban és online. További részletek itt.

Nyakas Gábor: Kutya Tréner és Coach . Nemzetközi versenybíró és rendőrségi kutya kiképző. Egészen fiatal kora óta kölcsönösen a kutyák bűvkörében él. Különleges képességei, és a kutyákkal való kapcsolata már ekkor legendássá vált környezetében. Idővel ez a képesség a hivatásává, és munkájává vált. A világ legjobb kutya trénereinek Bárth Bellon, Ivan Balabanov, Dr.Helmut Reiser, Fred Hassen előadásainak folyamatos vendége. Külföldön csak A MAGYAR KUTYA SUTTÓGÓ- ként emlegetik. Cesar Millan előadásinak magyar szakmai referense. A kutyák nevelésének területén elért módszerei egyszerre forradalmiak, egyedülállóak, de mindenekelőtt: HATÁSOSAK. Interaktív, filmekkel dokumentált, és a színpadon is – random módon kiválasztott idegen kutyákkal – bemutatott gyakorlatai, és élő helyzetei a hétköznapi kutyanevelési problémákra nyújtanak megoldást. Megmutatjuk, hogyan tud mindenki nagyon egyszerűen, könnyen, és gyorsan elérni azt, amit szeretne a kutyájától. A KUTYAREFORM C. előadás érintett témakörei: Hogyan gondolkodnak, és működnek a kutyák. Hogyan gondolkodnak az emberek. Miért nem hallgatnak a kutyák bizonyos helyzetekben a gazdáikra; azaz az összes probléma forrása abból adódik, hogy nem értjük meg azokat a jelzéseket, amelyeket a kutyák küldenek felénk! Nyakas Gábor bemutatja, hogy csinálja Ő: kutyák a színpadon. Bemutatásra kerül a helyes kommunikáció, és motiváció. A módszerének lényege nagyon rövid, és mindenki számára nagyon érthető: az úgynevezett hármas szabály megértése. […]

8 Helyszín

Rendezés

9026 Győr, Hédervári u. 22 - 24.

9026 Győr, Hédervári út 16.

9026 Győr, Kálóczy tér 2.