Lipóti Termál –és Élményfürdő & Camping****

+36 96 215 723
9233 Lipót, Fő u. 84.
info@lipotfurdo.hu
www.lipotfurdo.hu

Győrtől 27 km-re található a Szigetköz gyöngyszemeként emlegetett Lipóti Termál – és Élményfürdő, amely megjelenésében az ország legzöldebb fürdője.

A nyugodt, csodálatos természeti környezetben található komplexum kettő gyógyvizes medencével, úszómedencével, gyermekpancsolókkal, gyermek medencével és vízi várral, élménymedencével, egy 1200 m2-es strandmedencével – melyhez hullámmedence, vízi park, óriás csúszdák kapcsolódnak – hatalmas játszótérrel és egy külön kis szigeten elhelyezett vízimalom / finn szaunával várja a fürdőzni vágyókat.

A termálvizet 2004.-ben gyógyvízzé minősítették.

A Lipóti Termál -és Élményfürdőben eltöltött nap nemcsak fürdőélmény, hanem a hatalmas zöld területen, árnyékot adó fák alatt, a csodálatos természeti környezetben egy egész napos pihenés, felüdülés és felejthetetlen kikapcsolódás minden korosztály számára.

A termálfürdő minden nap hétfőtől vasárnapig várja kedves vendégeit.

Közvetlenül a Lipóti Termál – és Élményfürdő szomszédságában fekszik a Lipóti Termál Camping****.

A kemping 235 db parcellája sátrak, lakókocsik és lakóautók részére lett kialakítva, ezenkívül 42 db teljesen felszerelt mobilház, 6 db faház, 5 db vendégszoba és 14 db hálókocsi várja a több napra érkezőket.

Fenntartó

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata
Adatkezelési nyilatkozat

Média támogató

Kapcsolat

9021 Győr, Baross Gábor út 21.
+36 96 311 771
gyor@tourinform.hu