13. Boogiefeszt

Kezdés: 2021.12.02 19:00
Befejezés: 2021.12.04 23:00

Benne van a boogie a lábadban?

Idén is vár minden szórakozni vágyót hazánk legnagyobb boogie woogie fesztiválja: a Boogiefeszt!

Sztárvendég: Magyarország! A 13. Boogiefeszten a megszokott hangulat és nem mindennapi program várja a szórakozni vágyókat, melyről kiváló hazai előadók, a műfaj jeles magyar képviselői gondoskodnak. Számos izgalmas és különleges produkció érkezik Győrbe, melyek garantálják, hogy mindenkinek benne lesz a boogie a lábában!

Milyen meglepetések és újdonságok várnak a nézőkre idén? Íme egy kis ízelítő:

A kétrészes Boogie Show előadásokon fellép egy szájharmonika-zongora duó, akik kifejezetten erre az alkalomra premier dalokkal is készülnek. Egy páratlan formáció keretében egyszerre három zongorán, azaz 264 billentyűn szól majd a boogie woogie. Egy Európa szerte rendkívül népszerű budapesti zenekar is fellép a fesztiválon, akik hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal elevenítik fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit. Igazi kuriózumként a fesztivál főszervezője egy vonóskart is elhívott a nagykoncertekre. Milyen érdekes produkciót álmodott színpadra? Az decemberben kiderül! Egy biztos: igazán egyedi műsor lesz, ami humorban sem fog szűkölködni.

Mi várható még a fesztiválon? Dobpárbaj, pörgős szoknyák, virtuóz hangszerszólók, meglepetésvendégek, zenei bravúrok, boogie és woogie minden mennyiségben! A rendkívül dinamikus és sok humorral fűszerezett előadás házigazdája idén is a Dániel Balázs Trió. A rendszeres fesztiválra járók tudják, hogy minden évben vadonatúj műsorral készülnek, és ez idén sem lesz másként.

2021. december 2-3-4-én garantáltan felhőtlen szórakozásban lesz része azoknak, akik ellátogatnak a Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál programjaira.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város Polgármestere.

Töltődjön fel zenével és boogie woogie-val a 13. Boogiefeszten!

Helyszínek:

Péntek-szombat: Richter terem

After party: El Paso Tánc & Rendezvény Centrum

 

Jegyek:

Pénteki show: 4390-4990 Ft

Szombati show: 4390-4990 Ft

Szombati after party: 1290 Ft

Jegyek kaphatók a Jegymester hálózatán, a Richter-terem jegypénztárában és a Győri Látógatóközpontban.

 

Helyszín:

Fenntartó

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata
Adatkezelési nyilatkozat

Média támogató

Kapcsolat

9021 Győr, Baross Gábor út 21.
+36 96 311 771
gyor@tourinform.hu