• Győri Húsvéti Vásár
 • Győr-kereszt
 • A Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezésében nagyszabású Húsvéti Vásár lesz 2023. március 31. és április 8. között Győr belvárosában. Az Arany János utcában és a Baross úton felállított pavilonokban a portékákat ellenőrzött kézművesektől vásárolhatják meg a látogatók.

  Április elsején a Csobolyó Néptáncegyüttes eleveníti fel a kiszebáb égetés hagyományát.

  A Baross úti Mandala-sátorban egész héten mesékkel és kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket és a lelkükben fiatal felnőtteket is. Nagypénteken és nagyszombaton fejlesztő fajátékok kapnak helyet, és várja a legkisebbeket a Cumifa is. A szeretett tárgy fára akasztása után a kis hősök oklevelet kapnak.

  A kihelyezett QR kódok a MÜFE honlapjára navigálnak, ahonnan bárki elérheti a programkínálatot. A messengeren küldött, a vásárral kapcsolatos kérésekre a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak.

  Tovább

 • Lebó Ferenc Munkácsy-díjas szobrászművész Városháza előtt felállított alkotása egy elterjedt Győr-kereszt formát rekonstruál, melynek tartóoszlopán a Ruprecht-féle felirat olvasható. A csúcsán a török kiűzéséhez kapcsolódó „Vaskakast” láthatjuk.

  Tovább

Fenntartó

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata
Adatkezelési nyilatkozat

Média támogató

Kapcsolat

9021 Győr, Baross Gábor út 21.
+36 96 311 771
gyor@tourinform.hu