Inversedance

Inversedance

Kezdés — 2024. június 22. 21:00
Befejezés — 2024. június 22. 22:30

Fodor Zoltán Társulat

ÉBREDJ, KEDVESEM
Ez a személyes utazás a művészi kifejezésmódok összetett természetét tárja elénk, olyan gondolatébresztő hangulatot teremtve, amely egyszerre nyugtalanító és magával ragadó.

Az élmény hatására túlléphetünk a hétköznapi valóságon: utat nyit képzeletünk számára, hogy a végtelen lehetőségek birodalmába szárnyaljon. A darab egyedi nézőpontja és a felidézett emlékek önvizsgálatra építő, mély kapcsolatot alakítanak ki, amely arra ösztönöz bennünket, hogy egyénileg értelmezzük, amit látunk, megkeressük benne azt, amit számunkra jelent – így tárja fel a többdimenziós kifejezésmódok rejtélyes szépségét.

Koreográfus: Clark David Bonus Ortega
Zene: montázs
Jelmez, díszlet: A társulat
Fényterv: Fodor Zoltán
Előadják: Bódi Bianka, Chiara Alessandro, Clark David Bonus Ortega, Jenei Lilla, Yun Ju Huang

Támogatók:
Balatonföldvár Város Önkormányzata, Kulturális és Innovációs Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Előadó és Alkotóművészetért Alapítvány
Időtartam: 20’

ÖNTUDATLAN ÉN

Koreográfus: Bódi Bianka
Zene: montázs
Jelmez, díszlet: a társulat
Fényterv: Fodor Zoltán

Táncolják
Bódi Bianka, Chiara Alessandro, Clark David Bonus Ortega, Jenei Lilla, Yun Ju Huang

A darab a görög mitológia Narkisszoszról szóló történetéből inspirálódik. A cselekményt felváltják az elme utazásának állomásai, a gyermeki traumákból hozott viselkedésmintáktól, a teljes érzelmi és erkölcsi kontrollvesztésig.
A koreográfus a hangulatok és érzelmek hullámzó ellentétein keresztül vizsgálja a nárcizmus mérgező hatásait, a görög népdalok megindító, autentikus dallamaira.

Jegyek:

3.900 Ft

Jegyvásárlás