A Látogatóközpont a győri sétálóutca szívében széles szolgáltatás – kínálattal, interaktív kiállítótérrel várja a látogatókat. Az első emeleten található Tourinform Győr munkatársai hasznos kiadványokkal, naprakész információkkal fogadják az érdeklődőket, emellett koncertekre, színházi előadásokra, fesztiválokra, kiállításokra, sporteseményekre, valamint egyéb rendezvényekre is értékesítenek belépőjegyeket. A Látogatóközpontban csomagmegőrző és egy 30 fő befogadására alkalmas konferenciaterem is helyet kap.

A földszinti ajándéküzletben a városra és környékére jellemző szuvenírek, helyi termékek mellett a régió és az ország jellegzetes termékei is megvásárolhatók.

1 Közelgő Esemény

Rendezés

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt első közös kiállításunk megnyitójára. A Demerung Fotoósuli 9-ik tanfolyamán készült képeivel szerepelnek a résztvevők. A FOTÓKIÁLLÍTÁS június 20. és július 31. között tekinthető meg a Látogatóközpontban, nyitvatartási időben. megnyitó: 2018. június 20-án 17:00-kor A kiállítást megnyitja: Mohácsi Attila a Győri Nemzeti Színház színművésze

Hétfő

9-18

Kedd

9-18

Szerda

9-18

Csütörtök

9-18

Péntek

9-18

Szombat

9-16

Vasárnap

9-14