RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő

+36 96 514 900
9025 Győr, Fürdő tér 1.
rqgyor@rqgyor.hu
https://rabaquelle.hu/
https://www.facebook.com/rqvizielmenypark

A belváros egyik legszebb része, a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál fekvő félsziget ad otthont Győr egyik legimpozánsabb létesítményének, a RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőnek.

Az egykori strandfürdőt 1931-ben építették Hajós Alfréd tervei alapján, kiaknázva a már középkorban is ismert és kedvelt győri gyógyvíz lelőhelyének adottságait. A 2023-ban megújult fürdő a világ első 7 tengeri csillagos vízi élményparkja, amely teljeskörű szolgáltatásokkal, 21 medencével és 150 férőhelyes exkluzív japán szaunavilággal várja a fürdőzni vágyókat.

A 4,5 hektáros területen található Magyarország egyik leglátványosabb vízi gyermekbirodalma! A Madagaszkár csúszdavár, a Félgömb medence,  a Golyóstoll pancsoló,  az óriás tematikus Hany Istók Spray Park, a beltéri hangszeres Kodály vízi játszóház és az animátori programok különleges élményt nyújtanak a gyerekeknek.

Az Élménypark fő kuriózuma a 32 méteres szódásszifon csúszdatorony, melynek tetejére egy 15 fős panoráma lifttel juthatunk fel, esténként pedig fényjátékokkal nyűgözi le a látogatókat.

A kávézótól a bárokon és a cukrászdákon át a tematikus éttermekig tizenegy vendéglátóhely várja azokat, akik a fürdőzés mellett gasztronómiai ízutazásra is vágynak!

Az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő egész évben várja a szórakozni és pihenni vágyókat!

 

 

Fenntartó

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata
Adatkezelési nyilatkozat

Média támogató

Kapcsolat

9021 Győr, Baross Gábor út 21.
+36 96 311 771
gyor@tourinform.hu