Melody Maker és a GYFZ

Kezdés: 2023.06.08. 21:00
Befejezés: 2023.06.08. 23:00

A Melody Maker és a Győri Filharmonikus Zenekar közös crossover produkciója mindenki számára ismert, felejthetetlen slágerekkel fűszerezi meg a június 8-i nyárestét 21 órától. A nagyszabású zenei utazáson a győri közönség elsőként lehet részese a POP, ROCK, DISCO, FUNKY című előadásnak, mely közös turnéjuk nyitóeseménye a Dunakapu téren.

A szimfonikus szuperkoncert kirobbanó zenei élményét a 8 fős Melody Maker show-koncert zenekar, a Győri Filharmonikus Zenekar 50 művésze, valamint alkalmanként 1-1 meghívott sztárvendég garantálja a pazar látványú szabadtéri helyszínen. A felhangzó slágerek rendhagyó módon medley, azaz egyveleg formájában szólalnak meg, a legjobb és legismertebb részleteket, dallamokat fűzi egymásba Rácz Márton értő vezényletével.

A Melody Maker formációt a ’90-es évek magyar sztárzenekarok tagjai alapították. Bebe, Glatz Gábor, Kató Zoltán a Back II Black együttesben muzsikáltak, Bedhy a Bestiák, Gajdos Attila Julian a ShyGys, Németh Gábor Némo a Club 54 csapatait erősítették. Jülek Tamás számos zenekar, többek között az R-Go gitárosa volt, illetve a csapat tagja Nyemcsók Bence billentyűs, aki a jelenleg a Piramisban zenél.

A Győri Filharmonikus Zenekar profizmusa és maximalizmusa országosan is kiemelkedő, szakmailag magasan jegyzett. A társulat gazdag zenei repertoárja mind a klasszikus-tradicionális mesterműveket, mind a könnyedebb stílusú darabokat magában foglalja a közönség legnagyobb megelégedésére és örömére.

A 120 perces előadásban nemcsak a zenének, de a vizuális élménynek is kiemelt szerepe van, a LED háttérfalon megjelenő videós tartalom a zenei betétek mondanivalójára reflektál. A dramaturgia fontos része tehát a látvány- és zenevilág, a színpadi koreográfia, a fény- és hangtechnika összehangolása. A közönség a show-koncert alkalmával nem csupán egy koncerten vesz részt június 8-án a győri Dunakapu téren, sokkal inkább egy jól megkomponált, minden részletében kidolgozott rendkívüli előadás részesévé válik.

Jegyek:

A koncert ingyenes.

Helyszín:

Fenntartó

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata
Adatkezelési nyilatkozat

Média támogató

Kapcsolat

9021 Győr, Baross Gábor út 21.
+36 96 311 771
gyor@tourinform.hu