Advent Győr

Kezdés: 2021.11.26. 16:00
Befejezés: 2021.12.30. 21:00

November utolsó péntekén ismét ünnepi fénybe burkolózik a város. Az Advent időszaka idén is felejthetetlen hangulatot, színes programokat és sok meglepetést tartogat az ünnepre készülődőknek. Csak pár közülük: A győriek újra élvezhetik  a varázslatos Dunakapu téren a mindig népszerű korcsolyapályát és dodzsemet. Vagy akár felülhetnek az óriáskerékre is, ahonnan madártávlatból megcsodálhatják a karácsonyi fénybe öltöztetett várost. Kellemes programot jelenthet a jégpálya kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Széchenyi térre is érdemes ellátogatni, hisz a téren egy igazi karácsonyi csodába csöppenhetünk. Gyönyörködhetünk a szépen feldíszített karácsonyfában, vasárnaponként közösen gyújthatjuk meg az adventi koszorú gyertyáit, vagy megcsodálhatjuk a betlehemet is. Az apróbbak számára különleges élmény lehet az ünnepi forgatagban a karácsonyi gyermekvasút és körhinta.

Ezen az adventen is közös élményeket élhet át a család, együtt a legkisebbekkel, akik mindig ámulattal élik meg ezeket a napokat, megteremtve ezzel a karácsony csodáját.

 

Helyszín:

Fenntartó

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata
Adatkezelési nyilatkozat

Média támogató

Kapcsolat

9021 Győr, Baross Gábor út 21.
+36 96 311 771
gyor@tourinform.hu